Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med de aktuelle browserindstillinger

MARPLAN

Højklasse telt haller

Teknisk beskrivelse

Telthallerne  har et gulv lavet af metal, galvaniseret og dækket med et vandtæt 22 mm OSB bord med fiber.Sidevæggene er belagt med PVC eller trapezformet dug . mens vinduerne er dækket af et gennemsigtig PVC folie.Døre –  også lavet af PVC, er monteret på ruller øverst. Skydedøre er også monteret på ruller. Vi giver vores kunder mulighed for at installere sidevægge i hallerne.Det er muligt at justere hvert spændvidde helt op til 10 meter I bredden.

Presenningsmateriale

SAKOPLAN / SATTLER / MEHLER stof – det er et polyesterstof, begge sider dækket af PVC. Vægten af ​​stoffet er 180 g / m², vægten af ​​PVC-belægningen alene er 470 g / m², mens hele produktet har en vægt på 680 g / m². Det er et ubrændbart stof, temperaturbestandighed er fra -30 ° C til + 70 ° C. Trækstyrke: 2000 N / 5 cm og til rive: 250 N. Telthallerne dækket af presenningsmateriale karakteriseres frem for alt ved en let konstruktion, der tillader forskellige anvendelser som sports telthaller

TRAPEZOID SHEET
– kendetegnes af sin enkle men udtrykkelige form, samt holdbarhed og æstetik. Det er perfekt egnet til brug på både nye og restaurerede tage og facader af boliger, industrielle og kommercielle bygninger. Trapezformede plader fremstilles i flere farver og er påført ved coil-belægningsmetode, hvilket giver dem høj korrosionsbestandighed. Telthaller lavet af trapezformet metalplade er en garanti for fremragende kvalitet og pålidelighed.

PLADE LAG
– består af to klædninger, lavet af stålplader og en strukturisolerende kerne. Fyldningen er normalt lavet af polystyren, mineraluld eller polyurethanskum. De ydre beklædninger er lavet af stålplade med en tykkelse på 0,5 mm, er dækket af organiske og metalliske belægninger. Mineraluld med en tæthed på 120 kg / m³ eller selvslukkende polystyren med en tæthed på 16,2 kg / m³ er kernen af ​​brættet. Takket være de fræsede samlinger indeni er pladerne mere stive og har også en højere varmeisolering. Af denne grund er de villig til at isolere objekter. Telthaller lavet af lag plader er ideelle steder til produktion og opbevaring af forskellige materialer.
For detaljerede spørgsmål – kontakt os venligst via telefon eller email.

Erkendelser

hvad vi allerede er færdige med