Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med de aktuelle browserindstillinger

MARPLAN

Højklasse telt haller

Tilsætninger (porte, ovenlys)

Tilsætninger (porte, ovenlys)

Vi kan udstyre dig med en bred vifte af tilbehør.

  • Døre og vinduer:

– Afhængigt af dine behov kan vi producere og installere aluminiumsdør og vindueskarme. Alle elementer vil blive foretaget på bestilling i overensstemmelse med de dimensioner, som investor har angivet. Vores træværk er præget af høj termisk og akustisk isolering.

Aluminium vinduer og facader:

– produceret af steder og aluminium facader er kendetegnet ved høj kvalitet og æstetik. Vi kan designe, lave og installere en facade i henhold til vores projekt eller leveres af investor. En bred vifte af aluminiumsprofiler fra de bedste producenter giver os mulighed for at forme alle produkter, vi tilbyder.

  • Tag- og vægvinduer:

– de er en fantastisk måde at bringe dagslys ind i hallen. Lysopbevaringshaller er naturligvis undereksponerede på grund af deres specificitet. Brug af ovenlys reducerer driftsomkostningerne ved at reducere elforbruget til belysningen. De er lavet afhængigt af stål eller aluminiums behov. Tagvinduer er hovedsageligt dækket med polykarbonat med flere kammer, mælk eller gennemsigtigt polycarbonat. I vægvinduer bruger vi hovedsageligt dobbeltruder, som perfekt isolerer mod indflydelse af lav temperatur.

  • Stiftelser og gulve:

– Vi ønsker at møde vores kunder, vi vil gøre vores lette varehuse udvidet med jordarbejder. På investorens anmodning vil vi beskæftige os med arbejder fra A til Z. Vi laver fundament, grundvægge samt standard og overfladehærdede gulve.

  • Polbruk

– På kundens anmodning vil vi gøre området for betonblokken hærdere.

Erkendelser

hvad vi allerede er færdige med